Belépés



Mégsem

Ha még nem regisztráltál, kattints ide!

Add meg az e-mail címedet

Ha már regisztráltál, de lefelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címedet!

Mégsem

Belépés Regisztráció Nem tudsz belépni?

Sárvár Anno

Felelősség kizárása

A www.sarvaranno.hu weboldal fenntartója Nádasdy Ferenc Múzeum (9600 Sárvár Várkerület u.1.). A weboldal látogatásával, az oldalak használatával, a tartalom letöltésével Ön az alábbi feltételeket bármely egyéb jogcselekmény nélkül elfogadja.
Az oldalra történő bejelentkezéskor, egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó (felhasználói azonosító, felhasználónév) adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie').
Ennek megtörténtéről Ön az oldal fenntartójától nem kap további értesítést. Az adatfile-ok az oldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfile-okkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.
Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az oldal fenntartója minden kártérítési felelősséget kizár.
Az oldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az oldal fenntartójának szellemi alkotása.
Az oldal fenntartója által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például webtartalom, fotók, grafikák) felhasználni kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény által megszabott kereteken belül szabad. Bármely, ezen törvényes korlátokat meghaladó felhasználáshoz az adott alkotás szerzőjének kifejezett, előzetes hozzájárulása szükséges.
A Weboldalon található alkotások tartalma nem feltétlenül tükrözi az oldal fenntartójának hivatalos véleményét, álláspontját az adott kérdésben. Az oldal fenntartója minden tőle elvárható intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az oldalra jogsértő vagy az általánosan elfogadott erkölcsbe ütköző tartalmak ne kerüljenek feltöltésre, de kizárja felelősségét ezen tartalmak esetleges jogsértő mivoltával összefüggésben, kivéve azon tartalmakat, amelyek az oldal fenntartójának szerzői joga alatt áll.
Az oldal tartalma semmilyen esetben és körülmények között nem minősül hivatalos véleménynek vagy felelős tanácsadásnak, azt az oldal fenntartója, illetőleg a partnerek csupán tájékoztató jelleggel helyezik el, azokra jogot, kötelezettséget alapítani önmagában nem lehet.
Az oldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését az oldal fenntartója kizárja. Az oldalon található külső hivatkozások (link) követésével letöltött tartalom nem áll az oldal fenntartójának befolyása alatt, így ezek tartalmáért az oldal fenntartója kizárja felelősségét.
Az oldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az oldal fenntartója minden felelősséget kizár.
Az oldal fenntartója fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.
Az oldal fenntartója fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés nélküli megszüntetésére.

Vissza

Gyorskeresés

Írj be egy szót, vagy kifejezést!


A gyorskeresésről...

Mégsem

Részletes keresés






A megadott feltételek közötti kapcsolat:


Mégsem

Keress a Sárvár Anno blogon!

Írj be egy szót, vagy kifejezést!


Mégsem

Keress a Sárvár Annon!


A Nádasdy Ferenc Múzeum adatbázisai

Weboldalak


Kövess minket!



Legújabb feltöltések


Joós Panni...

Joós Panni...

Fotós: nem ismert

Készítés éve: 1943

Bővebben

Tabló...

Tabló...

Készítés éve: 1969

Bővebben

Fischer-rét...

Fischer-rét...

Készítés éve: 1959

Bővebben

Színi társulat. Valaki felismer valakit a fé...

Színi társulat. Valaki felismer valakit a fé...

Bővebben

Hozzászólások


Anna hozzászólása

Anna hozzászólása:

Tinódi Gimnázium 4.c
1969...

Bővebben

Pajor János hozzászólása

Pajor János hozzászólása:

Milfayné neve helyesen: Milfay Györgyné...

Bővebben

steko hozzászólása

steko hozzászólása:

Biczó Tibor a helyes megjejlölés.
Jobb oldalamon Ódor Magdi, ba...

Bővebben

KISGERMÁN hozzászólása

KISGERMÁN hozzászólása:

A szobo ifj. NémethJózsef ("Kisgermán") munkája....

Bővebben